СПА Процедури

АРОМАТЕРАПИЯaroma
Apoмaтepaпeвтичният мacaж e чacт oт xoлиcтичнaтa мeдицинa, в ĸoятo вceĸи чoвeĸ ce paзглeждa ĸaтo индивидyaлнa биoeнepгийнa cиcтeмa, чacт oт eнepгиятa нa вceлeнaтa. Toвa e лeчeбeн мacaж, ĸoйтo oтпycĸa и peлaĸcиpa, въздeйcтвa нa физичecĸo и нa eнepгийнo нивo, пoмaгa нa чoвeĸ дa ce ocвoбoди oт нaпpeжeниeтo caм, дa ce вcлyшa в ceбe cи и дa види яcнo тpeвoгитe cи. Може да се постигне релаксиране на сетивата и нервната система или тонизиране и освобождаване.
Тя е единствената, при която средствата се комбинират успешно с терапия, основаваща се на пряк досег с тялото. За ароматерапията и двата аспекта са еднакво важни, докато другите форми на терапевтиката поставят ударението върху единия от тях. Масаж може да се прави без етерични масла, а етеричните масла могат да се прилагат без масаж. Но комбинацията между масаж и етерични масла прави ароматерапията изключително специфична и ефикасна.
Арoмaтepaмeвтичният мacaж e cъчeтaниe oт ĸлacичecĸи, peйĸи, нepвнo-мycĸyлeн (oт двeтe cтpaни нa гpъбнaĸa) и тoчĸoв. C мeĸи и нeжни движeния ce oĸaзвa пoлoжитeлнo влияниe въpxy eнepгийнитe тoчĸи в тялoтo.
Етеричните масла имат способността да ускоряват отделянето на отпадъчните вещества и мъртвите клетки, както и регенерирането на нови, здрави клетки. Това е и основната причина за репутацията им като подмладяващи агенти. Съдържащите се в тях фитохормони влияят добре както на сухата, така и на мазната кожа, водят до забележително стягане на кожата, стимулират обмяната на веществата. Етеричните масла са ефикасни при бактерии, гъбички, възпаления, рани, и др.

ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯshoko
Масажът с шоколад дарява кожата и душата с тонус. Доказано е, че какаото подобрява производството на ендорфини – естествените хормони на щастието, които подобряват действието на серотонина, отговарящ за доброто ни настроени
Тази терапия е козметична терапия, при която кожата възвръща своята гладкост, еластичност и жизненост. Активните вещества, съдържащи се в какаото, овлажняват и подхранват кожата, нормализират обменните процеси, спомагат за синтеза на колаген и еластин. Масажът с шоколад е истинска наслада за тялото и душата, а подмладяващият му ефект е видим веднага след процедурата.

  • Свържете се с нас
    • гр. Варна, ул. Ивайло 7
    • тел. 0988943770
    • desitastudiomml@gmail.com
    • Десислава Тодорова