Почистване на Лице

We are Unify

This is where we sit down, grab a cup of coffee and dial in the details. Understanding the task at hand and ironing out the wrinkles is key.

Contact us

 • 795 Folsom Ave, Suite 600,
  San Francisco, CA 94107 795
 • (+123) 456 7890
 • info@htmlstream.com
 • www.htmlstream.com
Почистване на лице /мануално/

Процедурата включва: дегримиране /при нужда/, определяне на типа кожа на клиента и избиране на подходящите за него продукти, с които се извършва почистване на лицето, тонизиране, Вапозон /пара/, нанасяне на пилинг с леки масажни движения, мануално /ръчно/ почистване на лицето /премахване на комедони, милиуми и т.н/, почистване с кислородна вода, нанасяне на лечебна пудра, лечебен масаж на Жаке-Поспелов и дезинфекциране на кожата с Д’арсонвал, маска, финален крем.
Ползи от процедурата: Кожата е почистена, освежена, хидратирана. Регулирано е  производството на себум, а най-добри резултати могат да се постигнат чрез спазване на съветите и правилното използване на продуктите за домашна грижа, които ние даваме на всеки свой клиент.
Противопоказания: Не се препоръчва при много чувствителни и куперозни кожи, наличие на възпалителни процеси и отоци по лицето.

Почистване на лице с ултразвук /ултразвукова шпатула/

Процедурата включва: дегримиране /при нужда/, определяне на типа кожа на клиента и избиране на подходящите за него продукти, с които се извършва почистване на лицето, тонизиране, нанасяне на пилинг с лека масажни движения, почистване с ултразвукова шпатула, тонизиране, нанасяне на лечебна пудра, лечебен масаж на Жаке – Поспелов и дезинфекциране на кожата с Д’арсонвал, маска, финален крем.
Ползи от процедурата: Почистване на лице с ултразвук, без пара и без болка! Кожата се регенерира, освежава и омекотява. Процедурата дава възможност за по-дълбоко почистване, без зачервявания и белези.

Чeтков пилинг

Четковия пилинг премахва мъртвите клетки и нечистотиите по лицето по механичен начин – при въртенето на четката, за да открие новите клетки и поддържа свежестта на лицето.
Противопоказания: Не се използва при суха и чувствителна кожа, възпалителни процеси по лицето.

 • Свържете се с нас
  • гр. Варна, ул. Ивайло 7
  • тел. 0988943770
  • desitastudiomml@gmail.com
  • Десислава Тодорова